Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over de Muurdokter

De Muurdokter is powered by Pleisterwerken Verhelst. Dit betekent dat je voor het oplossen van je vocht- en schimmelproblemen kan rekenen op een stevige portie expertise en jaren ervaring. Van het detecteren, verwijderen van de aangetaste pleister, het onderkappen of injecteren van de onderliggende muren, het installeren van een zoutfolie tot het opnieuw bepleisteren: we staan in voor de behandeling van je muren van A tot Z.

 

Tussen het injecteren en de installatie van de zoutwerende folie en bepleistering hoeven slechts twee weken droogtijd in acht genomen te worden. Daarna rest je alleen de droogtijd van de nieuwe pleister totdat er opnieuw geverfd en behangen kan worden. 

 

Dikkere plastic spouwen of folies, die leiden tot een dikteverschil in de bepleistering, zijn in onze werkwijze overbodig. Op die manier hoeven we de volledige wand niet te herstellen en wordt er bespaart op materiaal, werktijd, droogtijd en kosten.

Ervaren, vlot en perfect afgewerkt

Wij staan garant voor een perfect afgewerkte bepleistering, met oog voor de kleinste details en het gebruik van kwaliteitsvolle materiaal voor een strak resultaat. Op basis van onze ervaring en vakkennis bieden we 10 jaar garantie op de geleverde werken.

 

De volledige behandeling van je muren wordt in onze planning opgenomen en er is geen nood om verschillende vaklui te zoeken of te wachten tussen de werken. De Muurdokter beschikt over een gespecialiseerd team van stukadoors die opgeleid zijn in de behandeling van vochtproblemen en kleinere renovatiewerken.

 

Ze zijn dan ook het directe aanspreekpunt voor al je vragen tijdens de werken en staan in voor de bescherming van je interieur, houden rekening met aanwezige bewoners en laten je leefruimtes steevast netjes achter.

Laat de Muurdokter ook jouw huis genezen van vochtproblemen

Vocht en muurschimmels opgemerkt? Vraag om een gratis expertise en ontdek wat er precies in je woning aan de hand is.